Top

Onze begeleiders

begeleidersteam-tweehek-jeugdvakanties

Onze zomerkamp begeleiders zijn het hart van de onvergetelijke Tweehek ervaring

De belangrijkste pijler van onze succesvolle jeugdvakanties is het enthousiaste en deskundige begeleidersteam. Alle begeleiders hebben een opleiding en/of ervaring op het gebied van de thema’s van onze zomerkampen. De meeste begeleiders hebben als deelnemer aan onze zomerkampen deelgenomen, waarna ze vervolgens meerdere jaren als vrijwilliger de jeugdvakanties begeleiden. Hierdoor zijn we verzekerd van een vast, maar vooral betrouwbaar begeleidersteam. Ze weten hoe ze de kinderen een leuke, maar vooral ook veilige vakantieweek kunnen bezorgen.

Deskundige begeleiding

Elk jaar organiseren wij begeleidersweekenden, waarin de ervaringen gedeeld worden, maar waar de begeleiders ook informatie en workshops toegereikt krijgen. Veel gevarieerde onderwerpen komen ter sprake zoals: EHBO, brandveiligheid, spelvoorbereiding, weekprogramma, kampregels, spelmateriaal en games. De begeleiding is op deze manier voldoende toegerust om de deelnemers een veilige maar vooral ook gezellige vakantie bij ons te geven. Zowel overdag als ’s nachts is de begeleiding bij de kinderen aanwezig, een goede garantie voor de veiligheid van uw kind. Elk kamp op Tweehek en de Lentehof heeft maximaal vijftien deelnemers en twee begeleid(st)ers, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer/ster.

Elke zomer komen meer dan 100 enthousiaste begeleiders uit heel Nederland naar Tweehek. Als je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over deze uitdagende mogelijkheid om begeleider te worden, bekijk dan onze pagina over begeleider worden.