Top

Begeleider worden

Bij Tweehek Jeugdvakanties realiseren wij ons dat, naast ons non-stop programma en de geweldige faciliteiten, onze gemotiveerde begeleiders de meest cruciale rol spelen in het creëren van een positieve en betekenisvolle ervaring voor al onze deelnemers. Tweehek biedt verschillende mogelijkheden voor begeleiders zoals het begeleiden van de zomerkampen of het meewerken in het keukenteam. Ongeacht de taken van de begeleider moet elk begeleider een positieve en enthousiaste instelling hebben.

Wees het verschil en maak een impact! Jouw zomer begint hier!

Neem deel aan het Tweehek Jeugdvakanties begeleidersteam.

Elke zomer komen meer dan honderd vrijwillige begeleiders naar Tweehek voor het begeleiden van de zomerkampen. Begeleiders bij Tweehek hebben de unieke mogelijkheid om hun talenten door te geven aan de kinderen die deelnemen aan de zomerkampen.
De algemene verantwoordelijkheid van een begeleider is om een positief voorbeeld te zijn voor alle Tweehek deelnemers. Begeleiders geven leiding aan een zomerkamp van circa 15 deelnemers. Doorgaans zijn er 2 begeleiders toegewezen aan elke groep van ca. 15 deelnemers.

Alle begeleiders kunnen verschillende waardevolle lessen leren tijdens het werken met kinderen. (groepsmanagement, educatie, communicatie en teamwork) Begeleiders van Tweehek spelen een centrale rol in de ervaring die kinderen opdoen tijdens zomerkampen van Tweehek. Ervaring in het werken met kinderen is niet verplicht, maar heeft wel de voorkeur.

Tenslotte zijn alle begeleiders aan het werk in een leuke, kinderen georiënteerde omgeving naast andere getalenteerde en gepassioneerde mensen. De uren zijn lang en het werk is uitdagend, maar is zeker de moeite waard!

Wil jij begeleider worden bij Tweehek Jeugdvakanties? Vul dan gauw het contactformulier van deze website in & we nemen zo snel mogelijk contact met je op!