Top

Pre-Summer Avonturenkamp

Pre-Summer Avonturenkamp – Beleef de leukste avonturen tijdens de meivakantie!

Wil jij tijdens de meivakantie ook een leuke week vol met avonturen en gezelligheid? Houd je van actieve en (ont)spannende activiteiten? Het Pre-Summer Avonturenkamp is dan het meikamp waar jij naar op zoek bent.

Het Pre-Summer Avonturenkamp is een gezellige en avontuurlijke week tijdens de meivakantie. Je beleeft van maandag t/m vrijdag een week vol (ont)spannende activiteiten. Het is een week waarin jij je geen moment gaat vervelen.
Tijdens dit meikamp beleef je verschillende activiteiten die ook tijdens de zomer bij onze zomerkampen gedaan worden.

Wat staat er op het programma?

Bij aankomst op onze locatie ga je eerst kennis maken met de andere deelnemers. Na de kennismaking ga je verschillende activiteiten doen die ervoor zorgen dat je de groep nog beter leert kennen. ’s Avonds wordt je in het bos gedropt met alle andere deelnemers en ga je samen met je begeleiders de weg terug zoeken naar Tweehek.
Tijdens deze gezellige wandeling kun je je mede deelnemers nog beter leren kennen. De overige dagen staan daarna helemaal in het teken van avontuur. Zo ga je naar het Klimpark waar je door de boomtoppen kunt klimmen en van grote hoogte met ziplines naar beneden kunt vliegen. Ook ga je outdoor-lasergamen op ons speciaal hiervoor ingerichte speelveld met bunkers, kuilen, hutjes en andere leuke verstopplekken. Daarnaast ga je het water verkennen per kano, of op een zelfgemaakt vlot en leer je hoe je goed met pijl en boog kunt schieten op onze boogschietbaan. In de avonden doe je vaak wat meer ontspannende activiteiten, zoals een filmavond, of het oplossen van een Murder Mistery.
De week sluiten we af met het subtropisch zwembad en een groot kampvuur.

De Pre-Summer Avonturenkampen worden gehouden in de leeftijden van 9 t/m 13 jaar en 13 t/m 16 jaar.

Het Pre-Summer Avonturenkamp is hét meikamp wanneer je opzoek bent naar spanning en avontuur! Reserveer nu jouw plaats in dit onvergetelijke meikamp!

 

Goed om te weten!

Locatie van het Pre-Summer Avonturenkamp

Het Pre-Summer Avonturenkamp wordt gehouden op onze locatie Tweehek te Westdorp.
Je verblijft hier in onze groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien. Bij onze locatie in Westdorp is een groot sport- en speelveld waar je je helemaal uit kan leven op de familieschommel, airtrampoline, basketbalveld, voetbalveld, volleybalveld en noem het maar op! Genoeg leuke activiteiten te doen dus in je vrije tijd.
Je slaapt hier op een slaapkamer of slaapzaal. Jongens en meiden hebben gescheiden slaapverblijven. Er zijn genoeg toiletten en douches aanwezig. De maaltijden worden hier voor je bereid door ons keukenteam en je hoeft hier zelfs niet mee te helpen met de afwas!

Meer informatie over deze locatie vind je hier.

Adres van locatie Tweehek
Locatie Tweehek
Schoonloerstraat 4
9534 PC Westdorp

Groepsindeling en begeleiders

Bij het Pre-Summer Avonturenkamp is de verhouding jongens/meisjes vaak gelijk. Maar het komt natuurlijk ook wel eens voor dat er meer meiden of meer jongens in de groep zitten. De groep bestaat uit circa 15 deelnemers en wordt begeleid door twee super enthousiaste begeleiders.

Aankomst en vertrek

Je mag tussen 10.00 en 11.00 uur uur gebracht worden. Op vrijdag mogen je ouders/verzorgers je tussen 15.00 uur en 16.00 uur weer komen ophalen. Komt het je ouders/verzorgers beter uit om je eerder te brengen of halen, dan kan dat uiteraard in overleg.

Eten en drinken

Wij hebben een eigen kok en een groot keukenteam die elke dag weer super lekkere maaltijden voor jou bereiden. Geen zorgen hier dus! Heb je een dieet of heb je allergieën dan kunnen we hier ook rekening mee houden. Voor verschillende diëten hebben we heerlijke vervangende maaltijden.

Meer informatie over de maaltijden vind je hier.

Meeneemlijst

We hebben speciaal voor de Pre-Summer Avonturenkampen een meeneemlijst samengesteld. Op deze lijst staan de belangrijkste zaken die je mee moet nemen. We hebben er een mooie checklist van gemaakt, zodat je nooit meer wat kan vergeten.

Je kunt de meeneemlijst hier downloaden.

All-inclusive

Onze prijzen zijn 100% all-inclusive. Maaltijden, overnachtingen, begeleiding en alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Je hebt bij ons dus geen extra kosten.

Meer informatie en veel gestelde vragen kun je hier vinden.

Data en prijzen 2024

Onderstaand vind je de data en de prijzen voor de Pre-Summer Avonturenkampen.
Alle meikampen zijn van maandag t/m vrijdag. (5 dagen)
Data en prijzen gelden voor de leeftijdscategorieën 9 t/m 13 jaar en 13 t/m 16 jaar.