Top

Outdoor Avonturenkamp

Outdoor Avonturenkamp – Een outdoor zomerkamp met ontzettend veel FUN!

Ben jij een echte avonturier? Ben je niet bang voor een beetje vies worden? Klim jij ook het liefst door de hoogste boomtoppen en lijkt het grootste waterpark van Europa jou ook wel gaaf? Dan zoekt het Outdoor Avonturenkamp JOU! Bij het Outdoor Avonturenkamp beleef je de allerleukste activiteiten. Je overnacht bij dit zomerkamp in een tent en leert onder andere koken op een door jou gemaakte vuurtafel.

Ontwikkel nieuwe en waardevolle vaardigheden

Het Outdoor Avonturenkamp staat voor plezier, uitdaging en overwinnen! Het beleven van allerlei gafe avonturen met andere leeftijdsgenoten is ontzettend waardevol en het geeft een enorme boost aan zelfvertrouwen als jij trotseert, overwint en ervaart dat jij alles aankan! Op het Outdoor Avonturenkamp leer je door samen te werken de uitdagingen te overwinnen. Een week waar je je geen moment hoeft te vervelen en waar je je grenzen kunt verleggen samen met andere leeftijdsgenoten.

Bij het Outdoor Avonturenkamp doe je de leukste activiteiten

DX-Aquapark: Trotseer de obstakels van het aquapark en laat je lanceren van de blob.
High Rope Parcoursen: In het klimpark ga je onder deskundige en gediplomeerde begeleiding klimmen en zweven van boom naar boom via verschillende trajecten. Hoever durf jij te gaan??
Pionieren: Leer hoe je goeie knopen maakt. Hiermee maken we onder andere een eigen kooktafel en vlotten!
Outdoor-lasergamen: Op ons activiteitenterrein probeer je, door schuilend in het gras, achter struiken en natuurlijke bunkers, de vlag van de andere groep te veroveren, zonder zelf door een “laserstraal” geraakt te worden!
Dropping: Als een echte avonturier wordt je natuurlijk ook gedropt. Tijdens de dropping leer je misschien nog wel wat leuke feitjes over navigeren en de omgeving!
Navigeren: Je leert onder andere navigeren met een kompas om zo een toffe hike te doen door de Drentse natuur!
Outdoor-cooking: ’s Avonds bereid je je eigen maaltijd, waarna je de dag afsluit met een verhaal bij het kampvuur.
Stormbaan van 28 meter: Probeer het snelste over deze, met luchtgevulde, 28 meter lange stormbaan te klauteren.
Archery Tag: Bij Archery Tag schiet je met een speciale pijl en boog op de tegenstanders. De pijlen zijn voorzien van een speciale foampunt. Weet jij het andere team als eerste uit te schakelen?

MishMash! Kies zelf aan welke activiteiten jij meedoet

Een ontzettend leuke dag tijdens de week is de MishMash. MisMash is een dag waarop jij zelf bepaald aan welke activiteiten jij mee wilt doen. Als jij bijvoorbeeld nog heel graag een extra keer wilt outdoor-lasergamen, of suppen, of mee wilt doen aan de activiteit boogschieten, dan kan dat tijdens deze dag! MisMash is het ontdekken van nieuwe activiteiten!

Het Outdoor Avonturenkamp biedt jou een ongeëvenaarde zomer. Je leert nieuwe skills, sluit nieuwe vriendschappen, trotseert de natuur en het Outdoor Avonturenkamp is natuurlijk ontzettend veel FUN! Dus, waar wacht je nog op? Reserveer jouw plaats voor het beleven van een onvergetelijke zomer!

 

Voorbeeld programma

Onderstaand programma is alleen ter voorbeeld. Om uiteenlopende redenen kunnen activiteiten gewisseld of door andere activiteiten vervangen worden. Tussen deze hoofdactiviteiten worden er nog andere buiten- en binnenspelletjes / activiteiten georganiseerd, met natuurlijk ook voldoende vrije tijd voor jezelf.

Dag 1 - Zaterdag

Zaterdagmiddag: Aankomst + kennismakingsspelen
Zaterdagavond: Veldspelen, Dropping

Dag 2 - Zondag

Zondagochtend: Geocachen
Zondagmiddag: BeachFUN Zwemmen in het Loomeer
Zondagavond: Bosspelen

Dag 3 - Maandag

Maandagochtend: Klimpark (High Rope Parcoursen, Low Rope Parcoursen, Ziplines)
Maandagmiddag: ArcheryTag
Maandagavond: Outdoor Cooking en s’ Mores

Dag 4 - Dinsdag

Dinsdagochtend: Tobbedansbaan
Dinsdagmiddag: Boogschieten/Outdoor Lasergamen
Dinsdagavond: Filmavond!

Dag 5 - Woensdag

Woensdagochtend: Vlot bouwen
Woensdagmiddag: Bouwwerk maken
Woensdagavond: Beachgames

Dag 6 - Donderdag

Donderdagochtend: MishMash Day (vrije keuze uit verschillende activiteiten)
Donderdagmiddag: MishMash Day (vrije keuze uit verschillende activiteiten)
Donderdagavond: DonderdagAvondSpel

Dag 7 - Vrijdag

Vrijdagochtend: Aquapark
Vrijdagmiddag: Stormbaan van 28 meter
Vrijdagavond: Bonte Avond + Kampvuur

Dag 8 - Zaterdag

Zaterdagochtend: Inpakken en afscheid

Goed om te weten!

Locatie van het Outdoor Avonturenkamp

Het Outdoor Avonturenkamp wordt gehouden op onze locatie Tweehek te Westdorp.
Je verblijft hier in één van onze gezellige survivaltenten. (Jongens en meisjes hebben gescheiden tenten.) Bij onze locatie in Westdorp is een groot sport- en speelveld waar je je helemaal uit kan leven op de familieschommel, airtrampoline, basketbalveld, voetbalveld, volleybalveld en noem het maar op! Genoeg leuke activiteiten te doen dus in je vrije tijd.
De maaltijden worden hier door ons keukenteam voor je bereid en je hoeft hier zelfs niet mee te helpen met de afwas!

Meer informatie over deze locatie vind je hier.

Adres van locatie Tweehek
Locatie Tweehek
Schoonloerstraat 4
9534 PC Westdorp

Vervoer

Binnen twee uur ben je al vanaf Amsterdam bij onze locatie in Westdorp. Voordeel is dan wel, dat je ook direct in een schitterende omgeving bent. Veel ouders combineren de rit dan ook met een sightseeing route door Drenthe.

Groepsindeling en begeleiders

Bij het Outdoor Avonturenkamp is de verhouding jongens/meisjes vaak gelijk. Maar het komt natuurlijk ook wel eens voor dat er meer meisjes of meer jongens in de groep zitten. De groep bestaat uit circa 15 deelnemers en wordt begeleid door twee super enthousiaste begeleiders.

Meer informatie over onze begeleiders vind je hier.

Aankomst en vertrek

Je zomerkamp begint op zaterdag om 17.00 uur. Je mag vanaf 15.00 uur gebracht worden. Een week later mogen je ouders/verzorgers je tussen 10.00 uur en 11.00 uur weer komen ophalen. Komt het je ouders/verzorgers beter uit om je eerder te brengen of halen, dan kan dat uiteraard na overleg.

Eten en drinken

Het bereiden van de maaltijden doen echte Avonturiers natuurlijk zelf! Daarnaast is er een eigen kok met een groot keukenteam aanwezig die helpen met het samenstellen van de menu’s. Geen zorgen hier dus! Heb je een dieet of heb je allergieën dan kunnen we hier ook rekening mee houden. Voor verschillende diëten hebben we heerlijke vervangende maaltijden.

Meer informatie over de maaltijden vind je hier.

Meeneemlijst

We hebben speciaal voor de Outdoor Avonturenkampen een meeneemlijst samengesteld. Op deze lijst staan de belangrijkste zaken die je mee moet nemen. We hebben er een mooie checklist van gemaakt, zodat je nooit meer wat kan vergeten.

Je kunt de meeneemlijst hier downloaden.

All-inclusive

Onze prijzen zijn 100% all-inclusive. Maaltijden, overnachtingen, begeleiders en alle activiteiten zitten bij de prijs inbegrepen. Je hebt bij ons dus geen extra kosten.

Meer informatie en veel gestelde vragen kun je hier vinden.