Top

Jongeren Gamekamp

Jongeren Gamekamp – in ‘the real-world’ met elkaar ‘the virtual-world’ ontdekken

Ben jij een fanatieke gamer? Dat komt dan goed uit! Bij het Jongeren Gamekamp ga je namelijk samen met andere jongeren een week lang in de wereld van het gamen duiken! Je kunt allerlei multiplayer games via ons netwerk of via het internet met elkaar spelen. Game je liever even alleen of wil je even chillen dan kan dat natuurlijk ook. Je bepaalt bij het Jongeren Gamekamp zelf hoeveel en hoelang je gaat gamen.

Naast het gamen doe je de leukste activiteiten

De begeleiding zal je tips geven over de activiteiten die je kan ondernemen naast het gamen zoals o.a. het outdoor-lasergamen, geocachen, boogschieten, buksschieten en GaGaBallen. Natuurlijk zijn er nog véél meer mogelijkheden, maar om ze allemaal te noemen….dan zijn we nog wel even bezig. In het gebouw naast de groepsaccommodatie is een zaal ingericht voor het gamen. Ook is er een loungehoek waar je even lekker kunt chillen of een game op een gameconsole kunt spelen. Wij hebben onder andere de nieuwste Playstation 5, Xbox X en de Nintendo Switch. Daarnaast kun je je nog op het virtuele circuit uitleven in een echte Playseat.

Je eigen computer, of er één van ons huren

We adviseren je om je eigen computer met randapparatuur mee te nemen, maar heb je geen computer beschikbaar, dan kun je een computer bij ons huren*.
Het voordeel van het meenemen van je eigen computer is dat je je eigen games direct verder kan spelen zodra je gearriveerd bent bij het Jongeren Gamekamp. Kun je je eigen computer niet meenemen, dan is dat geen enkel probleem. Wij hebben hier natuurlijk ook super goede gamecomputers te huur waarop al verschillende bekende games geïnstalleerd staan.

Het Jongeren Gamekamp is meer dan alleen gamen

Uiteraard ben je tijdens de week volop aan het gamen. Maar het mooie van het Jongeren Gamekamp is, dat je dit samen met echte andere gamers doet. Deze gamers hebben dezelfde passie en interesses als jij. Je leert dus ook nieuwe vrienden kennen, waarmee je ook na het zomerkamp verder kunt gamen. Je leert verder om je eigen keuzes te maken, de mogelijkheden van het samenwerken en de uitdaging om nieuwe activiteiten te ondernemen. Het Jongeren Gamekamp is dus zoveel meer dan alleen een week gamen. Het is een week die je de rest van je leven blijft herinneren.

Het jongeren Gamekamp is een super gezellig zomerkamp waar je in ‘the real-world’ met elkaar in ‘the virtual-world’ duikt en waar je veel nieuwe contacten opdoet! Dus, waar wacht je nog op? Reserveer jouw plaats voor het beleven van een onvergetelijke zomer!

*Het huren van een huurcomputer kost €50,- extra.
De huurcomputer is een Lenovo Legion T5. ( Ryzen 7 AMD 5800, Nvidia 3070 RTX, 16GB geheugen, 1 TB NVME SSD )
Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal huurcomputers beschikbaar!

 

Voorbeeld programma

Onderstaand programma is alleen ter voorbeeld. Om uiteenlopende redenen kunnen activiteiten gewisseld of door andere activiteiten vervangen worden. Tussen deze hoofdactiviteiten worden er nog andere buiten- en binnenspelletjes / activiteiten georganiseerd, met natuurlijk ook voldoende vrije tijd voor jezelf.

Dag 1 - Zaterdag

Zaterdagmiddag: Aankomst + kennismakingsspelen
Zaterdagavond: Veldspelen en Gamen

Dag 2 - Zondag

Zondagochtend: Gamen (13 t/m 16  en 16 t/m 20 jaar)
Zondagmiddag: BeachFUN – Zwemmen en Chillen (13 t/m 16 en 16 t/m 20 jaar)
Zondagavond: Gamen ( 13 t/m 16 jaar en 16 t/m 20 jaar)

Dag 3 - Maandag

Maandagochtend: Gamen (13 t/m 16 jaar en 16 t/m 20 jaar)
Maandagmiddag: Naar Borger en Boog- Buksschieten (13  t/m 16 en 16 t/m 20 jaar)
Maandagavond: Gamen en s’ Mores (13 t/m 16 en 16 t/m 20 jaar)

Dag 4 - Dinsdag

Dinsdagochtend: Gamen (13 t/m 16  en 16 t/m 20 jaar)
Dinsdagmiddag: Gamen en Outdoor lasergamen (13 t/m 16 en 16 t/m 20 jaar)
Dinsdagavond: Film avond!

Dag 5 - Woensdag

Woensdagochtend: Gamen (13 t/m 16 en 16 t/m 20 jaar)
Woensdagmiddag: Archery Tag (13 t/m 16 en 16 t/m 20 jaar)
Woensdagavond: Gamen

Dag 6 - Donderdag

Donderdagochtend: Bouwopdracht Katapult
Donderdagmiddag: Gamecompetitie
Donderdagavond: Gamen

Dag 7 - Vrijdag

Vrijdagochtend: Gamen (13 t/m 16 jaar en 16 t/m 20 jaar)
Vrijdagmiddag: Game Olympics
Vrijdagavond: Gamen

Dag 8 - Zaterdag

Zaterdagochtend: Inpakken en afscheid

Goed om te weten!

Locatie van het Jongeren Gamekamp

Het Jongeren Gamekamp wordt gehouden op onze locatie Lentehof te Borger.
Je verblijft hier in onze groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien. Bij onze locatie in Borger een groot sport- en speelveld waar je je helemaal uit kan leven! Genoeg leuke activiteiten te doen dus in je vrije tijd.
Je slaapt hier op een slaapkamer van 2 t/m 8 personen. Jongens en meiden hebben gescheiden slaapverblijven.

Meer informatie over deze locatie vind je hier.

Adres van locatie Lentehof
Locatie Lentehof
Stroetendijk 2
9531 TD Borger

Vervoer

Binnen twee uur ben je al vanaf Amsterdam bij onze locatie in Borger. Voordeel is dan wel, dat je ook direct in een schitterende omgeving bent. Veel ouders combineren de rit dan ook met een sightseeing route door Drenthe.

Groepsindeling en begeleiders

Bij het Jongeren Gamekamp bestaat de groep uit circa 15 deelnemers en wordt begeleid door super enthousiaste begeleiders.

Meer informatie over onze begeleiders vind je hier.

Aankomst en vertrek

Je zomerkamp begint op zaterdag om 17.00 uur. Je mag vanaf 15.00 uur gebracht worden. Een week later mogen je ouders/verzorgers je tussen 10.00 uur en 11.00 uur weer komen ophalen. Komt het je ouders/verzorgers beter uit om je eerder te brengen of halen, dan kan dat uiteraard na overleg.

Eten en drinken

Wij hebben een eigen kok en een groot keukenteam die elke dag weer super lekkere maaltijden voor jou bereiden. Geen zorgen hier dus! Heb je een dieet of heb je allergieën dan kunnen we hier ook rekening mee houden. Voor verschillende diëten hebben we heerlijke vervangende maaltijden.

Meer informatie over de maaltijden vind je hier.

Meeneemlijst

We hebben speciaal voor de Jongeren Gamekampen een meeneemlijst samengesteld. Op deze lijst staan de belangrijkste zaken die je mee moet nemen. We hebben er een mooie checklist van gemaakt, zodat je nooit meer wat kan vergeten.

Je kunt de meeneemlijst hier downloaden.

Huurcomputer

Als je niet je eigen computer meeneemt, kun je bij Tweehek Jeugdvakanties een gamecomputer huren.
De specificaties van deze gamecomputers zijn:

Lenovo Legion T5 ( Ryzen 7 AMD 5800, Nvidia 3070 RTX, 16GB geheugen, 1 TB NVME SSD )

De kosten voor het huren van een gamecomputer bedragen € 50,- voor de hele week.
Er zijn verschillende games aanwezig op de gamecomputers en op onze gameservers.

All-inclusive

Onze prijzen zijn 100% all-inclusive. Maaltijden, overnachtingen, begeleiders en alle activiteiten zitten bij de prijs inbegrepen. Je hebt bij ons dus geen extra kosten. Bij het Jongeren Gamekamp gaan we er van uit dat je een eigen computer meeneemt. Je hebt wel de mogelijkheid om een computer van ons te huren. Hier zijn dan wel kosten aan verbonden á € 50,-.

Meer informatie en veel gestelde vragen kun je hier vinden.