Top

Jongeren Avonturenkamp

Jongeren Avonturenkamp – De gezelligste week van je zomer!

Voor een super vette jongerenvakantie ben je bij Tweehek aan het goede adres!
Bij het Jongeren Avonturenkamp ga je een week lang allerlei uitdagingen aan. Je uithouding en durf worden op de proef gesteld. Maar wij weten ook als geen ander, dat je tijdens de zomer je eigen programma wilt volgen en de mogelijkheid wilt hebben om lekker te kunnen chillen.

Verleg je grenzen en ontmoet nieuwe mensen

Elke zomer herrijst er bij Tweehek een super gezellige jongeren hangout. Alles voor de perfecte sfeer! Tijdens de week voorzien wij de passende activiteiten, zodat jij je hier geen seconde hoeft te vervelen. Ons terrein nodigt uit tot een potje voetbal, basketbal, volleybal, Gagaball, bumperball of Kubb. ’s Avonds organiseren we natuurlijk ook weer memorabele activiteiten en is het kampvuur de perfecte plek voor een goed gesprek, een leuk gezelschapsspel of om gewoon heerlijk te kunnen chillen.

De volgende activiteiten staan onder andere op het programma:

Klimpark: Low Rope parcoursen, High Rope Parcoursen en ziplines dwars door de bossen en over het water. Weet jij het hele parcours te volbrengen?
Outdoor-lasergamen: Eén van onze legendarische activiteiten. Outdoor-lasergamen! Op ons speciaal ingerichte terrein bekijk jij wie van jullie het langst in het spel blijft.
Bowlen: Ontspanning is één van de ingrediënten die bij het Jongeren Avonturenkamp hoort. En wat is nu gezelliger dan met de hele groep een avond te bowlen? Zo leer je de rest van de groep goed kennen tijdens een ontspannen avond.
In overleg met je groep zijn er ontzettend veel verschillende activiteiten mogelijk, maar het beleven van een ontspannen vakantieweek met je nieuwe vrienden(innen) staat voorop.

Iedereen die zoekt naar de combinatie van een avontuurlijke en (ont)spannende vakantie in een relaxte sfeer, kiest uiteraard voor het jongeren Avonturenkamp.

Voorbeeld programma

Onderstaand programma is alleen ter voorbeeld. Om uiteenlopende redenen kunnen activiteiten gewisseld of door andere activiteiten vervangen worden. Tussen deze hoofdactiviteiten worden er nog andere buiten- en binnenspelletjes / activiteiten georganiseerd, met natuurlijk ook voldoende vrije tijd voor jezelf.

Dag 1 - Zaterdag

Zaterdagmiddag: Aankomst + kennismakingsspelen
Zaterdagavond: Veldspelen, Dropping

Dag 2 - Zondag

Zondagochtend: Boogschieten en Buksschieten
Zondagmiddag: BeachFUN (Zwemmen in het Loomeer)
Zondagavond: Bosspelen

Dag 3 - Maandag

Maandagochtend: Outdoor Klimpark (High Rope courses, Low Rope courses en Ziplines)
Maandagmiddag: Bezoek Borger
Maandagavond: s’ Mores en kamvuur

Dag 4 - Dinsdag

Dinsdagochtend: Boog- en Buksschieten
Dinsdagmiddag: Kanoën/Suppen
Dinsdagavond: Mocktailavond

Dag 5 - Woensdag

Woensdagochtend: Outdoor Lasergamen
Woensdagmiddag: ArcheryTag
Woensdagavond: Beachgames

Dag 6 - Donderdag

Donderdagochtend: MishMash Day (vrije keuze uit verschillende activiteiten)
Donderdagmiddag: MishMash Day (vrije keuze uit verschillende activiteiten)
Donderdagavond: DonderdagAvondSpel

Dag 7 - Vrijdag

Vrijdagochtend: DX Aquapark
Vrijdagmiddag: Voorbereiden Bonte Avond + Stormbaan en 6Kamp
Vrijdagavond: Bonte Avond, Kampvuur

Dag 8 - Zaterdag

Zaterdagochtend: Inpakken + afscheid

Goed om te weten!

Locatie van het Jongeren Avonturenkamp

Het Jongeren Avonturenkamp wordt gehouden op onze locatie Tweehek te Westdorp.
Je verblijft hier in onze groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien. Bij onze locatie in Westdorp een groot sport- en speelveld waar je je helemaal uit kan leven op de familieschommel, airtrampoline, basketbalveld, voetbalveld, volleybalveld en noem het maar op! Genoeg leuke activiteiten te doen dus in je vrije tijd.
Je slaapt hier op een slaapkamer of slaapzaal. Jongens en meiden hebben gescheiden slaapverblijven. Er zijn genoeg toiletten en douches aanwezig. De maaltijden worden hier door ons keukenteam voor je bereid en je hoeft hier zelfs niet mee te helpen met de afwas!

Meer informatie over deze locatie vind je hier.

Adres van locatie Tweehek
Locatie Tweehek
Schoonloerstraat 4
9534 PC Westdorp

Vervoer

Binnen twee uur ben je al vanaf Amsterdam bij onze locatie in Westdorp. Voordeel is dan wel, dat je ook direct in een schitterende omgeving bent. Veel ouders combineren de rit dan ook met een sightseeing route door Drenthe.

Groepsindeling en begeleiders

Bij het Jongeren Avonturenkamp is de verhouding jongens/meiden vaak gelijk. Maar het komt natuurlijk ook wel eens voor dat er meer meiden of meer jongens in de groep zitten. De groep bestaat uit circa 15 deelnemers en wordt begeleid door twee super enthousiaste begeleiders.

Meer informatie over onze begeleiders vind je hier.

Aankomst en vertrek

Je zomerkamp begint op zaterdag om 17.00 uur. Je mag vanaf 15.00 uur gebracht worden. Een week later mogen je ouders/verzorgers je tussen 10.00 uur en 11.00 uur weer komen ophalen. Komt het je ouders/verzorgers beter uit om je eerder te brengen of halen, dan kan dat uiteraard na overleg.

Eten en drinken

Wij hebben een eigen kok en een groot keukenteam die elke dag weer super lekkere maaltijden voor jou bereiden. Geen zorgen hier dus! Heb je een dieet of heb je allergieën dan kunnen we hier ook rekening mee houden. Voor verschillende diëten hebben we heerlijke vervangende maaltijden.

Meer informatie over de maaltijden vind je hier.

Meeneemlijst

We hebben speciaal voor de Jongeren Avonturenkampen een meeneemlijst samengesteld. Op deze lijst staan de belangrijkste zaken die je mee moet nemen. We hebben er een mooie checklist van gemaakt, zodat je nooit meer wat kan vergeten.

Je kunt de meeneemlijst hier downloaden.

All-inclusive

Onze prijzen zijn 100% all-inclusive. Maaltijden, overnachtingen, begeleiders en alle activiteiten zitten bij de prijs inbegrepen. Je hebt bij ons dus geen extra kosten.

Meer informatie en veel gestelde vragen kun je hier vinden.