Top

GirlsCamp

GirlsCamp – Beleef een super gezellige meidenweek

Lijkt het je leuk om een echte meidenweek te beleven? Dat kan in een week vol met activiteiten en avonturen speciaal voor girls only!
GirlsCamp is er speciaal voor meiden die een week lang allerlei leuke activiteiten willen doen.

Of je nu voor de eerste keer naar Tweehek komt of al vaker bent geweest…Tweehek voelt als thuis. Er is een unieke, gezellige sfeer die je nergens anders vindt.

De leukste girls only activiteiten

Laat je lekker ‘in de watten laten leggen’ tijdens een beauty avondje. Je gaat een dagje een leuke stad ontdekken en ondertussen kun je natuurlijk even shoppen. Of ga lekker relaxen aan het meer met de meiden die je tijdens je GirlsCamp leert kennen. Samen met andere meiden ga je bezig met theater, muziek en dans. Ga met kostuums aan de slag en zet een leuk optreden in elkaar.
Laat je van je stoere kant zien bij het beleven van avonturen in de natuur. Zwemmen, outdoor-lasergamen en nog zóveel meer! Je gaat overheerlijke recepten uitproberen en dan natuurlijk daarna opeten. Je gaat creatief bezig en ontwerpt een paar leuke creaties, die je mee kunt nemen naar huis zodat je thuis ook een tastbare herinnering hebt aan jouw te gekke meidenweek op Tweehek.

Naast veel FUN leer je ook belangrijke vaardigheden

Wij bij Tweehek weten natuurlijk heel goed dat jij naar ons zomerkamp komt voor FUN. Maar bij het GirlsCamp leer je ook nog eens vaardigheden. Je maakt nieuwe vriendschappen, ontdekt je eigen creativiteit en leert als een team samen te werken met de andere meiden van het GirlsCamp.

MishMash! Ontdek nieuwe activiteiten

Lijkt het jou leuk om naast alle super leuke activiteiten van het GirlsCamp een activiteit van een ander zomerkamp te proberen? Tijdens MishMash heb jij hier alle mogelijkheid voor! Je kunt op deze dag zelf je eigen programma samenstellen en zelf bepalen aan welke activiteiten je mee gaat doen. Wil je bijvoorbeeld heel graag een keer Suppen of boogschieten, dan kun je er tijdens MishMash voor kiezen.

Ben je er klaar voor om de gezelligste zomer van je leven mee te maken? Klaar voor meidenvriendschappen voor het leven? Zin in het doen van allerlei meidenactiviteiten met soms een stoer karakter? Reserveer dan nu jouw plaats voor het beleven van een onvergetelijke zomer!

Voorbeeld programma

Onderstaand programma is alleen ter voorbeeld. Om uiteenlopende redenen kunnen activiteiten gewisseld of door andere activiteiten vervangen worden. Tussen deze hoofdactiviteiten worden er nog andere buiten- en binnenspelletjes / activiteiten georganiseerd, met natuurlijk ook voldoende vrije tijd voor jezelf.

Dag 1 - Zaterdag

Zaterdagmiddag: Aankomst + kennismakingsspelen
Zaterdagavond: Veldspelen, Dropping

Dag 2 - Zondag

Zondagochtend: Workshop
Zondagmiddag: BeachFUN: Zwemmen in het Loomeer
Zondagavond: Bosspelen

Dag 3 - Maandag

Maandagochtend: Klimpark (High Rope Parcoursen, Low Rope Parcoursen, Ziplines)
Maandagmiddag: High Tea
Maandagavond: PyjamaBingo!

Dag 4 - Dinsdag

Dinsdagochtend: Outdoor – Lasergamen
Dinsdagmiddag: Arts & Crafts
Dinsdagavond: Filmavond!

Dag 5 - Woensdag

Woensdagochtend en -middag: Shoppen en lunchen in Emmen
Woensdagavond: Beautyavond !

Dag 6 - Donderdag

Donderdagochtend: MishMash Day (vrije keuze uit verschillende activiteiten)
Donderdagmiddag: MishMash Day (vrije keuze uit verschillende activiteiten)
Donderdagavond: DonderdagAvondSpel!

Dag 7 - Vrijdag

Vrijdagochtend: Silent Disco
Vrijdagmiddag: Arts & Crafts!
Vrijdagavond: Bonte Avond + Kampvuur

Dag 8 - Zaterdag

Zaterdagochtend: Inpakken en afscheid

Goed om te weten!

Locatie van het GirlsCamp

Het GirlsCamp wordt gehouden op onze locatie Tweehek te Westdorp.
Je verblijft hier in één van onze gezellige loghomes. Ook zit er bij onze locatie in Westdorp een groot sport- en speelveld waar je je helemaal uit kan leven op de familieschommel, airtrampoline, basketbalveld, voetbalveld, volleybalveld en noem het maar op! Genoeg leuke activiteiten te doen dus in je vrije tijd. De maaltijden worden voor je bereid door ons keukenteam en je hoeft hier zelfs niet mee te helpen met de afwas!

Meer informatie over deze locatie vind je hier.

Adres van locatie Tweehek
Locatie Tweehek
Schoonloerstraat 4
9534 PC Westdorp

Vervoer

Binnen twee uur ben je al vanaf Amsterdam bij onze locatie in Westdorp. Voordeel is dan wel, dat je ook direct in een schitterende omgeving bent. Veel ouders combineren de rit dan ook met een sightseeing route door Drenthe.

Groepsindeling en begeleiders

Bij het GirlsCamp bestaat de groep uit circa 15 meiden en wordt begeleid door twee super enthousiaste begeleiders.

Meer informatie over onze begeleiders vind je hier.

Aankomst en vertrek

Je zomerkamp begint op zaterdag om 17.00 uur. Je mag vanaf 15.00 uur gebracht worden. Een week later mogen je ouders/verzorgers je tussen 10.00 uur en 11.00 uur weer komen ophalen. Komt het je ouders/verzorgers beter uit om je eerder te brengen of halen, dan kan dat uiteraard na overleg.

Eten en drinken

Wij hebben een eigen kok en een groot keukenteam die elke dag weer super lekkere maaltijden voor jou bereiden. Geen zorgen hier dus! Heb je een dieet of heb je allergieën dan kunnen we hier ook rekening mee houden. Voor verschillende diëten hebben we heerlijke vervangende maaltijden.

Meer informatie over de maaltijden vind je hier.

Meeneemlijst

We hebben speciaal voor de GirlsCamps een meeneemlijst samengesteld. Op deze lijst staan de belangrijkste zaken die je mee moet nemen. We hebben er een mooie checklist van gemaakt, zodat je nooit meer wat kan vergeten.

Je kunt de meeneemlijst hier downloaden.

All-inclusive

Onze prijzen zijn 100% all-inclusive. Maaltijden, overnachtingen, begeleiders en alle activiteiten zitten bij de prijs inbegrepen. Je hebt bij ons dus geen extra kosten.

Meer informatie en veel gestelde vragen kun je hier vinden.