Top

Computerkamp

Computerkamp – Omdat samen gamen leuker is!

Of je nu houdt van gamen, webdesign, gamedevelopment of programmeren, het Computerkamp is the place to be voor iedereen die graag met computers bezig is! Elke dag besteed je één dagdeel achter de computer. Ben je een gamer, dan duik je samen met je kampgenoten in de virtuele wereld.

Wij hebben de leukste games op onze computers staan, dus er is altijd een game die jij supertof vindt. Naast het gamen achter de computer kun je er ook voor kiezen om te gamen op één van de allernieuwste gameconsoles. De PS5, Xbox X en de Nintendo Switch zijn allemaal aanwezig.

De nieuwste ontwikkelingen op gaming gebied.

Heb jij al eens gegamed in de virtuele wereld? Bij ons kan het! Je kunt op het Computerkamp kennis maken met de Oculus Rift. Een virtual realitybril waar je super gave games mee kan doen. Ooit een dinosauriër geaaid? Of oog in oog gestaan met een alien? In de virtual wereld is dat allemaal mogelijk. Denk jij dat jij in de virtual reality net zo goed kan gamen, als achter een beeldscherm? Vind het uit!

Je eigen GamePC!

Bij aankomst krijg je van ons een computer toegewezen waar je de hele week op kunt gamen.
Op deze PC’s zijn veel populaire games, zoals Fortnite, Minecraft, Roblox etc. al geïnstalleerd. Je mag op deze PC’s ook zelf alle games installeren die jij die week graag wil spelen.
De specificaties van de computers zijn: Lenovo Legion T5 ( Ryzen 7 AMD 5800, Nvidia 3070 RTX, 16GB geheugen, 1 TB NVME SSD )

Leer nieuwe vaardigheden

Uiteraard kun je ook je vaardigheden vergroten op het Computerkamp. We hebben een paar interessante workshops en cursussen die je kan volgen. Tijdens het Computerkamp ga je minimaal één avond aan de slag met een educatief programma. Je leert dus altijd iets nieuws tijdens dit zomerkamp! Een hot topic van tegenwoordig is het veilig programmeren, online privacy of gamedevelopment.

Wij hebben het allerleukste activiteiten programma

Alsof het gamen tijdens je zomerweek niet al leuk genoeg is, is er ook nog een super gaaf programma op de andere twee dagdelen. Wij bij Tweehek Jeugdvakanties weten als geen ander hoe wij plezier moeten maken en wat de allerleukste activiteiten zijn.

Wat dacht je bijvoorbeeld van outdoor-lasergamen, boogschieten, geocachen, vlotten bouwen of GagaBall. En dat is nog maar een kleine greep uit ons uitgebreide activiteitenprogramma!

MishMash

MishMash? Ja! Een dag dat je zelf kan kiezen uit verschillende activiteiten. Wil je graag nog een extra keer outdoor-lasergamen? Of lijkt het je leuk om een activiteit van een ander zomerkamp te proberen, zoals bijvoorbeeld Arts & Crafts? Dan heb je er tijdens deze dag de kans voor! Je leert op die manier nog meer leeftijdsgenoten kennen en je doet activiteiten die je altijd al eens hebt willen doen.

Om het hele Computerkamp te beschrijven is onmogelijk! We doen zoveel leuke activiteiten tijdens dit zomerkamp. Ontdek zelf hoe gaaf het Computerkamp is!

Voorbeeld programma

Onderstaand programma is alleen ter voorbeeld. Om uiteenlopende redenen kunnen activiteiten gewisseld of door andere activiteiten vervangen worden. Tussen deze hoofdactiviteiten worden er nog andere buiten- en binnenspelletjes / activiteiten georganiseerd, met natuurlijk ook voldoende vrije tijd voor jezelf.

Dag 1 - Zaterdag

Zaterdagmiddag: Aankomst + kennismakingsspelen
Zaterdagavond: Veldspelen, Dropping

Dag 2 - Zondag

Zondagochtend: Computeren (9 t/m 13 jaar) Katapult bouwen (13 t/m 16 jaar)
Zondagmiddag: BeachFUN: Zwemmen in het Loomeer (9 t/m 13 jaar) Computeren (13 t/m 16 jaar)
Zondagavond: Bosspelen

Dag 3 - Maandag

Maandagochtend: Boogschieten/vlottenbouwen (13 t/m 16 jaar) en computeren (9 t/m 13 jaar)
Maandagmiddag: Computeren (13 t/m 16 jaar) en boogschieten/vlottenbouwen (9 t/m 13 jaar)
Maandagavond: Educatief: Elke week een ander programma zoals bijvoorbeeld: Short Film Creation, Webdesign, Gamedesign, levend programmeren…

Dag 4 - Dinsdag

Dinsdagochtend: Computeren (13 t/m 16 jaar) en Waterspelen(9 t/m 13 jaar)
Dinsdagmiddag: Computeren (9 t/m 13 jaar) en Waterspelen (13 t/m 16 jaar)
Dinsdagavond: Filmavond!

Dag 5 - Woensdag

Woensdagochtend: Computeren (9 t/m 13 jaar) Outdoor-lasergamen (13 t/m 16 jaar)
Woensdagmiddag: Outdoor-lasergamen (9 t/m 13 jaar) Computeren (13 t/m 16 jaar)
Woensdagavond: Beachgames

Dag 6 - Donderdag

Donderdagochtend: MishMash Day (vrije keuze uit verschillende activiteiten), computeren (9 t/m 13 jaar)
Donderdagmiddag: MishMash Day (vrije keuze uit verschillende activiteiten), computeren (13 t/m 16 jaar)
Donderdagavond: DonderdagAvondSpel!

Dag 7 - Vrijdag

Vrijdagochtend: Subtropisch zwembad (9 t/m 13 jaar), Computeren (13 t/m 16 jaar) en voorbereiden Bonte Avond + Stormbaan en 6Kamp
Vrijdagmiddag: Computeren en voorbereiden Bonte Avond + Stormbaan en 6Kamp (9 t/m 13 jaar) Subtropisch zwembad (13 t/m 16 jaar)
Vrijdagavond: Bonte Avond, kampvuur

Dag 8 - Zaterdag

Zaterdagochtend: Inpakken en afscheid

Goed om te weten!

Locatie van het Computerkamp

Het Computerkamp wordt gehouden op onze locatie Tweehek te Westdorp.
Je verblijft hier in onze groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien. Ook zit er bij onze locatie in Westdorp een groot sport- en speelveld waar je je helemaal uit kan leven op de familieschommel, airtrampoline, basketbalveld, voetbalveld, volleybalveld en noem het maar op! Genoeg leuke activiteiten te doen dus in je vrije tijd.
Je slaapt hier op een slaapkamer of slaapzaal. Jongens en meiden hebben gescheiden slaapverblijven. Er zijn genoeg toiletten en douches aanwezig. De maaltijden worden hier door ons keukenteam voor je bereid en je hoeft hier zelfs niet mee te helpen met de afwas!

Meer informatie over deze locatie vind je hier.

Adres van locatie Tweehek
Locatie Tweehek
Schoonloerstraat 4
9534 PC Westdorp

Vervoer

Binnen twee uur ben je al vanaf Amsterdam bij onze locatie in Westdorp. Voordeel is dan wel, dat je ook direct in een schitterende omgeving bent. Veel ouders combineren de rit dan ook met een sightseeing route door Drenthe.

Groepsindeling en begeleiders

Bij het Computerkamp bestaat de groep uit circa 15 deelnemers en wordt begeleid door twee super enthousiaste begeleiders.

Meer informatie over onze begeleiders vind je hier.

Aankomst en vertrek

Je zomerkamp begint op zaterdag om 17.00 uur. Je mag vanaf 15.00 uur gebracht worden. Een week later mogen je ouders/verzorgers je tussen 10.00 uur en 11.00 uur weer komen ophalen. Komt het je ouders/verzorgers beter uit om je eerder te brengen of halen, dan kan dat uiteraard na overleg.

Eten en drinken

Wij hebben een eigen kok en een groot keukenteam die elke dag weer super lekkere maaltijden voor jou bereiden. Geen zorgen hier dus! Heb je een dieet of heb je allergieën dan kunnen we hier ook rekening mee houden. Voor verschillende diëten hebben we heerlijke vervangende maaltijden.

Meer informatie over de maaltijden vind je hier.

Meeneemlijst

We hebben speciaal voor de Computerkampen een meeneemlijst samengesteld. Op deze lijst staan de belangrijkste zaken die je mee moet nemen. We hebben er een mooie checklist van gemaakt, zodat je nooit meer wat kan vergeten.

Je kunt de meeneemlijst hier downloaden.

All-inclusive

Onze prijzen zijn 100% all-inclusive. Gebruik van een gamecomputer, maaltijden, overnachtingen, begeleiders en alle activiteiten zitten bij de prijs inbegrepen. Je hebt bij ons dus geen extra kosten.

Meer informatie en veel gestelde vragen kun je hier vinden.