Top

Avonturenkamp

Avonturenkamp – Ben jij klaar om de leukste avonturen te beleven?

Wil jij wel eens weten hoe het is om in de schoenen te staan van een echte avonturier? En houd je van actieve en (ont)spannende activiteiten? Het Avonturenkamp is dan precies het zomerkamp waar jij naar op zoek bent.

Het Avonturenkamp biedt je namelijk een geweldige en avontuurlijke week. Een zomerkamp vol spanning en gezelligheid! Elke dag doe je andere activiteiten en je hoeft je natuurlijk geen moment te vervelen. Het Avonturenkamp staat voor actie, spanning, sensatie en natuurlijk een heleboel fun!

Van avontuur op grote hoogte, tot chillen aan het water.

Bij Tweehek weten we dat je, boven alles, naar een zomerkamp gaat om plezier te beleven. En laten wij daar bij Tweehek nu eens uitzonderlijk goed in zijn. Ons dagelijks programma is daarom gevuld met de allergaafste activiteiten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • high- en low rope parcoursen
  • outdoor-lasergamen
  • DX Waterpark
  • boogschieten
  • ziplines
  • kanoën
  • dropping
  • vlotten bouwen
  • bushtrail
  • suppen

En dat is nog maar een heel klein gedeelte van ons complete aanbod. Alle activiteiten zijn zo bedacht dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat is tenslotte toch ook waar een zomerkamp om draait. Fun!

Niet alleen erg leuk, maar ook erg waardevol!

Al deze avonturen beleef je uiteraard niet alleen. Je trotseert namelijk samen met je kampgenoten de spannende avonturen die jou te wachten staan. Door samen met de anderen in de groep de avonturen te beleven krijg je heel snel nieuwe en hechte vriendschappen.

Kies je eigen activiteiten tijdens MishMash

Een ontzettend gave dag in de week is onze MisMash dag! Een dag waarop je zelf kan kiezen aan welke activiteiten je mee wilt doen. Wil je bijvoorbeeld heel graag nog een keer extra outdoor-lasergamen of boogschieten? Of lijkt het je leuk om creatief bezig te gaan in ons Arts & Crafts centrum? Het kan allemaal tijdens MishMash!

Het Avonturenkamp is het ideale zomerkamp voor jou als je op zoek bent naar spanning en avontuur! Reserveer nu jouw plaats voor het beleven van een onvergetelijke zomer!

 

Voorbeeld programma

Onderstaand programma is alleen ter voorbeeld. Om uiteenlopende redenen kunnen activiteiten gewisseld of door andere activiteiten vervangen worden. Tussen deze hoofdactiviteiten worden er nog andere buiten- en binnenspelletjes / activiteiten georganiseerd, met natuurlijk ook voldoende vrije tijd voor jezelf.

Dag 1

Zaterdagmiddag: Aankomst + kennismakingsspelen
Zaterdagavond: Veldspelen, Dropping

Dag 2

Zondagochtend: Vlottenbouwen, Poolshoogte, kanoën en/of Suppen
Zondagmiddag: BeachFUN (Zwemmen in het Loomeer)
Zondagavond: Bosspelen

Dag 3

Maandagochtend: Outdoor Klimpark (High Rope courses, Low Rope courses en Ziplines)
Maandagmiddag: Geocachen/fotofietstocht
Maandagavond: Weerwolven + ‘s Mores

Dag 4

Dinsdagochtend: Waterspelen
Dinsdagmiddag: Katapult bouwen
Dinsdagavond: Filmavond!

Dag 5

Woensdagochtend: Boogschieten
Woensdagmiddag: Outdoor-lasergamen (9 t/m 13 jaar) Archery-Tag (13 t/m 16)
Woensdagavond: Beachgames

Dag 6

Donderdagochtend: MishMash Dag
Donderdagmiddag: MishMash Dag
Donderdagavond: DonderdagAvondSpel

Dag 7

Vrijdagochtend: Attractiepark Drouwenerzand (9 t/m 13 jaar), Stormbaan en 6kamp, Voorbereiden Bonte Avond
Vrijdagmiddag: Voorbereiden Bonte Avond, Stormbaan en 6kamp, DX Waterpark (13 t/m 16 jaar)
Vrijdagavond: Bonte Avond + Kampvuur

Dag 8

Zaterdagochtend: Inpakken + afscheid

Goed om te weten!

Locatie van het Avonturenkamp

Het Avonturenkamp wordt gehouden op onze locatie Tweehek te Westdorp.
Je verblijft hier in onze groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien. Ook zit er bij onze locatie in Westdorp een groot sport- en speelveld waar je je helemaal uit kan leven op de familieschommel, airtrampoline, basketbalveld, voetbalveld, volleybalveld en noem het maar op! Genoeg leuke activiteiten te doen dus in je vrije tijd.
Je slaapt hier op een slaapkamer of slaapzaal. Jongens en meiden hebben gescheiden slaapverblijven. Er zijn genoeg toiletten en douches aanwezig. De maaltijden worden hier voor je bereid door ons keukenteam en je hoeft hier zelfs niet mee te helpen met de afwas!

Meer informatie over deze locatie vind je hier.

Adres van locatie Tweehek
Locatie Tweehek
Schoonloerstraat 4
9534 PC Westdorp

Vervoer

Binnen twee uur ben je al vanaf Amsterdam bij onze locatie in Westdorp. Voordeel is dan wel, dat je ook direct in een schitterende omgeving bent. Veel ouders combineren de rit dan ook met een sightseeing route door Drenthe.

Groepsindeling en begeleiders

Bij het Avonturenkamp is de verhouding jongens/meisjes vaak gelijk. Maar het komt natuurlijk ook wel eens voor dat er meer meiden of meer jongens in de groep zitten. De groep bestaat uit circa 15 deelnemers en wordt begeleid door twee super enthousiaste begeleiders.

Meer informatie over onze begeleiders vind je hier.

Aankomst en vertrek

Je zomerkamp begint op zaterdag om 17.00 uur. Je mag vanaf 15.00 uur gebracht worden. Een week later mogen je ouders/verzorgers je tussen 10.00 uur en 11.00 uur weer komen ophalen. Komt het je ouders/verzorgers beter uit om je eerder te brengen of halen, dan kan dat uiteraard na overleg.

Eten en drinken

Wij hebben een eigen kok en een groot keukenteam die elke dag weer super lekkere maaltijden voor jou bereiden. Geen zorgen hier dus! Heb je een dieet of heb je allergieën dan kunnen we hier ook rekening mee houden. Voor verschillende diëten hebben we heerlijke vervangende maaltijden.

Meer informatie over de maaltijden vind je hier.

Meeneemlijst

We hebben speciaal voor de Avonturenkampen een meeneemlijst samengesteld. Op deze lijst staan de belangrijkste zaken die je mee moet nemen. We hebben er een mooie checklist van gemaakt, zodat je nooit meer wat kan vergeten.

Je kunt de meeneemlijst hier downloaden.

All-inclusive

Onze prijzen zijn 100% all-inclusive. Maaltijden, overnachtingen, begeleiding en alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Je hebt bij ons dus geen extra kosten.

Meer informatie en veel gestelde vragen kun je hier vinden.