Top

Nieuwe begeleiders weekend 2017

2 mei 2017

Dit weekend was het trainingsweekend voor nieuwe begeleiders. Wat hebben we weer een super leuk en gezellig begeleidersteam klaargestoomd voor het begeleiden van de zomerkampen!

Alle begeleiders hebben een aantal workshops gevolgd, zoals: Pedagogiek, Teambuilding, het organiseren van activiteiten en Praktijksituaties. Naast dat het nuttig en leerzaam was, was het ook heel gezellig en hebben we elkaar leren kennen.
Zo kwam er een begeleider helemaal uit Zwitserland gevlogen om bij dit weekend aanwezig te zijn. Wow wat een betrokkenheid! Twee begeleiders zijn professionele dansers en hebben hun meest coole dansmoves laten zien. Uiteindelijk gingen er heel wat voetjes van de vloer en is er veel gedanst en gelachen. En…tijdens de zomerkampen gaan ze ook een workshop geven ?
Een aantal nieuwe begeleiders komen al meer dan 7 jaar zelf op Tweehek als deelnemer. Ze willen graag hun enthousiasme voor Tweehek doorgeven en kinderen dezelfde ervaring van de unieke Tweehek-sfeer meegeven.

Tijdens dit weekend was er ook een club ervaren begeleiders aanwezig. Zij willen de activiteiten van hun zomerkampsoort nog leuker maken en waren druk bezig met de voorbereiding van de zomerkampen.
Zo is er een ontzettend gave route uitgezet voor de MudMasters. Lekker kruipen door de modder en zweven aan een touw over het water!
Ook zijn de Tribal Competities verder uitgewerkt. Elke deelnemer wordt ingedeeld in een Vikingstam met een eigen logo en we kunnen je alvast vertellen: dat wordt echt heel mooi! De Tribal Competities worden ingewijd met een speciale ceremonie en die wordt spectaculair! Die wil je echt niet missen!