Top

De begeleiders zijn weer klaar voor de zomer!

28 mei 2017

Het begeleidersweekend van 2017

Met trots kunnen we jullie vertellen dat we een ontzettend leuk, hecht en super enthousiast begeleidersteam hebben klaarstaan voor de zomerkampen van 2017.

Afgelopen weekend kwamen er meer dan 80 begeleiders naar Tweehek om de zomerkampen voor te bereiden. Het was een weekend van elkaar weer ontmoeten, gezelligheid, klaarzetten en informatie opdoen.

begeleidersteam zomerkampen tweehek

Wat hebben we zoal gedaan?
Voor ouders is het natuurlijk interessant om te zien wat hun kind tijdens een zomerkampweek aan het doen is. Er wordt veel om foto’s gevraagd. Maar het maken van foto’s vraagt van de begeleiders best wel enige kennis. Tijdens het weekend was er een workshop waarbij er druk werd gefotografeerd met mobiele telefoons om enkele mooie actieshots te maken. Vervolgens werd er geoefend met het uploaden van deze foto’s naar mijntweehek.nl.
Mijntweehek is de website waar ouders tijdens de zomerkampen op kunnen kijken om foto’s van het zomerkampweek van hun kind te zien. Zeker de moeite waard om eens op te kijken.
Daarnaast was er een workshop pedagogiek. We vinden het belangrijk dat onze begeleiders weten hoe ze met kinderen om moeten gaan en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat kinderen een geweldige zomerkampweek beleven.
Dat kinderen plezier beleven tijdens een zomerkampweek is onze allergrootste ambitie. Maar dat begeleiders ook een leuke week hebben, is voor ons ook belangrijk. Een aspect hiervan is dat begeleiders in een fijn en gezellig team kunnen samenwerken. Hiervoor hebben de begeleiders een workshop teambuilding gevolgd.
Er was een gesprek over promotie/marketing om onze zomerkampen nog beter op de kaart te krijgen. Daarnaast kregen de begeleiders nog enkele basis EHBO tips.
Het materialenhok en de verkleedblokhut is opgeruimd, schoongemaakt, geïnventariseerd, aangevuld, en klaargezet voor de zomerkampen.

Als klap op de vuurpijl was er de generale van de Tribal ceremonie. EN DIE WAS GAAF!!!!
Een groep begeleiders hebben alles voorbereid, van de grime en het acteerwerk tot aan de special effects. Hoe het er precies uit gaat zien, is een verassing natuurlijk, maar we kunnen we je wel alvast een kleine impressie geven.

Zomerkampen tribal

Kortom er is KEIHARD gewerkt en het was vooral een super GEZELLIG en GESLAAGD weekend. De begeleiders zijn er klaar voor!