Top

Vervoer naar kamplocatie

Tweehek-Recreatie biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze luxe touringcar naar je zomerkamplocatie.

(LET OP! Deze service is in 2020 helaas niet mogelijk i.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus. Onze excuses voor het ongemak!)

Je wordt door onze touringcar opgehaald bij één van de opstapplaatsen op de route Rijsenhout – Borger. Een leuke manier om alvast enkele deelnemers van de zomerkampen te leren kennen! Na de busreis word je door je kampbegeleiders opgewacht op de locatie waar jouw zomerkamp plaatsvind. Aan het einde van de week word je weer terug gebracht naar de opstapplaats.

Het vervoer wordt door ons touringcarbedrijf “Tweehek Tours” verzorgd. Wij rijden met een moderne, luxe en veilige touringcar die van alle gemakken is voorzien.

Wil jij opgehaald en teruggebracht worden naar een opstaplocatie bij jou in de buurt? Voor een retourticket betaal je slechts € 35,- en voor een enkele reis betaal je € 17,50.

Opstap- en uitstapplaatsen

Rijsenhout Parkeerplaats Den Ruygen Hoek-Oost, 1435 Rijsenhout
Amsterdam Station Amsterdam Sloterdijk – Radarweg
Amersfoort Carpoolplaats Bunschoten 3828 Hoogland
Harderwijk Karwei Zuiderbreedte 17
Zwolle NS Station – Hanzelaan

Bekijk hier de tijden voor het op- en uitstappen.

Een busticket kun je boeken in het boekingsformulier. Na inschrijving kun je een busticket bijboeken via de gasten-backend. Je ontvangt de inloggegevens voor de gasten-backend na inschrijving.