Top

Kampinformatie

Yes! Je gaat op kamp! :)
Wij hebben er allemaal al ontzettend veel zin in en we hopen dat jij er ook al naar uit kijkt.
Voordat je kampweek begint hebben we hieronder nog de nodige informatie op een rij gezet.
Mocht je nog ergens vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@tweehek.nl of 0599-234541.

Tot snel!!

Groetjes,

Crew Tweehek

Belangrijke gegevens

Locatie Tweehek

Schoonloërstraat 4
9534PC Westdorp
0599-234541
06-27135038
info@tweehek.nl

Zomerkampen die plaatsvinden op locatie Tweehek zijn: Computerkampen, Avonturenkampen, Survivalkampen, TechCamps en de GirlsCamps

Locatie Lentehof

Stroetendijk 2
9531 TD Borger
0599-234855
06-27135038

Zomerkampen die plaatsvinden op locatie Lentehof zijn: Gamekampen 

Tweehek Corona Protocol

Wij zijn ontzettend blij dat onze zomerkampen dit jaar mogen plaatsvinden. Natuurlijk wel volgens de richtlijnen van het RIVM. Al deze richtlijnen en maatregelen vind je in het Tweehek Corona Protocol.

Aankomst en vertrektijden

Zomerkampen op locatie Tweehek: De aankomst- en vertrekdagen zullen dit jaar iets anders gaan, dan andere jaren. Alle deelnemers uit de leeftijdscategorie 9 t/m 12 jaar mogen aankomen tussen 14:00 uur en 15:00 uur. Alle deelnemers uit de leeftijdscategorie 13 t/m 16 jaar mogen aankomen tussen 15:15 en 16:15 uur. Alle deelnemers uit de leeftijdscategorie 16 t/m 18 jaar mogen aankomen tussen 16:30 uur en 17:00 uur. Op het terrein wordt jullie een plek aangewezen waar jouw ouders de auto moeten parkeren. We vragen jullie om in de auto te wachten tot er een begeleider naar jullie toe komt om jullie welkom te heten. Vervolgens volgt er een gezondheidscheck, zoals jullie hebben kunnen lezen in het protocol. Natuurlijk is er ruimte om nog even met deze begeleider te kletsen en rustig afscheid te nemen van elkaar. Het is dit jaar helaas niet mogelijk om een rondleiding te geven door de groepsaccommodatie of over het terrein.

Op de vertrekdag mogen jullie opgehaald worden op de volgende tijden: deelnemers van 9 t/m 12 jaar tussen 09:00 uur en 10:00 uur, deelnemers van 13 t/m 16 jaar tussen 10:00 en 11:00 uur en deelnemers van 16 t/m 18 jaar tussen 10:00 uur en 11:00 uur. Voor de vertrekdag geldt hetzelfde als de aankomstdag, de ouders krijgen een parkeerplek toegewezen en wachten bij de auto tot de begeleiders en deelnemer(s) naar hen toekomen. Ook hier is weer ruimte om even met elkaar bij te praten over de week en te zeggen: “Tot volgend jaar!”

Gamekampen op locatie Lentehof: Voor onze locatie Lentehof geldt dat we de aankomsttijden verruimen, hier mogen de deelnemers aankomen tussen 14:00 uur en 17:00 uur. Ook hier geldt dat de ouders een parkeerplek aangewezen krijgen en even in de auto moeten wachten tot er een begeleider bij jullie komt. Er volgt dan een gezondheidscheck, zoals beschreven in het protocol. Natuurlijk is er ruimte om nog even met deze begeleider te kletsen en rustig afscheid te nemen van elkaar. Het is helaas dit jaar niet mogelijk om een rondleiding te geven door de groepsaccommodatie of over het terrein.

Op de vertrekdag mogen de deelnemers op Lentehof opgehaald worden tussen 09:00 uur en 11:00 uur. Voor de vertrekdag geldt hetzelfde als voor de aankomstdag, de ouders krijgen een parkeerplek toegewezen en wachten bij de auto tot de begeleiders en deelnemer(s) naar hen toekomen. Ook hier is weer ruimte om even met elkaar bij te praten over de week en te zeggen: “Tot volgend jaar!”

Alle bovenstaande maatregelen nemen wij om Covid-19 buiten onze kampbubbels te houden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat deze maatregelen jouw positieve kampervaring belemmeren. Heb jij moeite met afscheid nemen en worden bovenstaande maatregelen jouw echt te veel? Neem dan contact met ons op, dan kijken we graag samen met jou naar een oplossing! 

Enkele geldende maatregelen op de aankomst- en vertrekdag zijn:
– Alle ouders/verzorgers dienen bij de auto te blijven en afstand te houden van andere ouders en begeleiders.
– Zorg ervoor dat je op tijd bent en binnen de genoemde tijdvakken, zo kunnen we drukte vermijden.

Gezondheid en veiligheid

Gezondheidszorg en EHBO
Er zijn 24/7 verschillende EHBO’ers en BHV’ers aanwezig. Het is ons beleid dat wij de ouders altijd op de hoogte stellen als er iets met de gezondheid van uw kind is.

Medicatie
Tweehek verzorgt de inname van de medicatie voor de deelnemers. De medicatie wordt tijdens de maaltijden verstrekt. Indien voorafgaand en bij aankomst van de zomerkampweek gecommuniceerd, wordt toezicht gehouden op medicijn-inname door de deelnemers. Moet medicatie op een ander tijdstip ingenomen worden, dan zorgt de begeleiding ervoor dat uw kind de juiste medicatie op het juiste tijdstip inneemt.

Allergieën
Deelnemers die bepaalde allergieën hebben (dat kan zijn door eten, omgeving, dieren etc.) moeten dit op tijd doorgeven aan Tweehek. Bespreek bij aankomst op de kamplocatie de allergieën met de begeleiders.

Zonnebrandcrème
Bescherming tegen de zon wordt serieus genomen bij Tweehek. Vooral bij de wateractiviteiten is het belangrijk om je goed in te smeren. Deelnemers met een zonneallergie moeten dit vooraf bij ons kenbaar maken, zodat wij hier goed op kunnen anticiperen.

Tijdens het zomerkamp

Bezoek
Bezoek van familie en vrienden is niet mogelijk, vanwege de te nemen maatregelen om Covid-19 buiten onze kampbubbels te houden. We vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

Verboden zaken
Het is verboden om wapens, drugs, alcohol en vuurwerk mee te nemen naar het zomerkamp.

Telefoon
Telefoontjes van ouders en vrienden moeten beperkt worden tot noodgevallen.
U kunt altijd contact opnemen met de organisatie (0599-234541) om bepaalde zaken te bespreken. Deelnemers mogen geen telefoons gebruiken tijdens activiteiten en het gebruik van hun telefoon is beperkt tot een minimum. Het gebruik van een telefoon tijdens de activiteiten werkt erg storend.

Pesten / ongewenst gedrag
Tweehek is ervan overtuigd dat alle deelnemers het verdienen om een “ongeëvenaarde” zomerkamp ervaring te beleven. Elk gedrag dat voor een negatieve ervaring zorgt bij de andere deelnemers wordt tijdig aangepakt. Tweehek heeft een systeem ontwikkeld om ongewenst gedrag te voorkomen, te identificeren en op te lossen. Bij ernstig ongewenst gedrag betekent dat het einde van de zomerkampweek.

Verjaardagen
We zijn dol op verjaardagen bij Tweehek! Verjaardagen van deelnemers en begeleiders worden op verschillende manieren gevierd.

Meerdere weken
Deelnemen aan meerdere zomerkampen is zeker mogelijk! Bij elke start van een kampweek dien je de gezondheidscheck van het RIVM goed te doorlopen.

Begeleiders

Nieuwsgierig wie je begeleiders zijn?

Binnenkort vind je hier wie jouw zomerkamp begeleid. 🙂

Let op! Er kunnen altijd wijzigingen voorkomen in onze planningslijst.

Meeneemlijst

We hebben speciaal voor onze zomerkampen een meeneemlijst samengesteld. Op deze lijst staan de belangrijkste zaken die je mee moet nemen. We hebben er een mooie checklist van gemaakt, zodat je nooit meer wat kan vergeten.

Je kunt de meeneemlijst hier downloaden.

Let op! de meeneemlijst is anders dan andere jaren i.v.m. de maatregelen rondom Covid-19. Kijk dus goed wat je dit jaar mee moet nemen op zomerkamp!