Top

Corona

Informatie omtrent Corona

De gezondheid en veiligheid van onze deelnemers en begeleiders is onze topprioriteit.
Daarom hebben wij, samen met onze branchevereniging ( Steunpunt Kindervakanties ) een plan ontwikkeld voor het organiseren van onze zomerkampen in 2021. Via onderstaande link vind je zowel de maatregelen die opgesteld zijn volgens de branchevereniging en de specifieke maatregelen die gelden voor de zomerkampen van Tweehek Jeugdvakanties.

Let op: Zomerkampen kunnen alleen plaatsvinden wanneer het coronavirus onder controle blijft. Versoepelingen of verzwaringen van de Nederlandse coronamaatregelen kunnen leiden tot een aanpassing van dit protocol.

Lees de protocollen goed door zodat een ieder op de hoogte is van de maatregelen en de zomerkampen op een zo leuk en gezond mogelijke wijze kunnen plaatsvinden.

Download hier het protocol 

Veelgestelde vragen omtrent Corona

Wij begrijpen dat er wellicht nog vragen zijn en hebben daarom de meest gestelde vragen hieronder voor jullie beantwoordt. Mocht je nog andere vragen hebben dan zijn wij natuurlijk graag bereid deze te beantwoorden. U kunt ons bereiken per e-mail op info@tweehek.nl, per telefoon op 0599-234541 of via het contactformulier van deze website.

Waar vind ik de laatste informatie omtrent de zomerkampen en het Coronavirus?
De laatste informatie omtrent de zomerkampen en het Coronavirus vindt u op deze pagina en zodra u een boeking heeft gedaan ook op uw persoonlijke pagina. Inloggen op uw persoonlijke pagina doet u via de knop ‘Klant login’.

Welke maatregelen gelden er voor de zomerkampen van 2021?
Lees hiervoor het Corona-Protocol van 2021 goed door. Deze vindt u hier.

Wat gebeurt er als de zomerkampen niet door mogen gaan?
Indien de zomerkampen door Tweehek-Recreatie geannuleerd dienen te worden, omwille van het Coronavirus, bieden wij een voucher aan waarmee, tot een jaar na dato, een zomerkamp geboekt kan worden. Heeft u de voucher niet gebruikt na een jaar, dan ontvangt u de reissom terug. 

Kan ik het geboekte zomerkamp zelf kosteloos annuleren?
Het is niet mogelijk om een zomerkamp kosteloos te annuleren. Bij het maken van de boeking bent u akkoord gegaan met de Algemene voorwaarden van Tweehek Jeugdvakanties. Bij een annulering hanteren wij de annuleringsvoorwaarden zoals deze staan vermeld in de Algemene voorwaarden Tweehek Jeugdvakanties. Wij adviseren onze deelnemers/ouders om een annuleringsverzekering en reisverzekering af te sluiten bij een externe partij, zoals bijv. de Europeesche.