Top

Corona

Op dit moment is de hele wereld nog in het ban van Covid-19.
Wij hopen van harte dat jullie en de mensen om jullie heen gezond zijn.

Afgelopen zomer, de zomer van 2020, hebben wij hele mooie zomerkampen mogen organiseren voor de leeftijden 9 t/m 18 jaar. Uiteraard hebben we aanvullende maatregelen moeten nemen, om de veiligheid van onze deelnemers en onze begeleiders te bewaken. Samen met het Steunpunt Kindervakanties en andere partijen hebben wij een werkbaar protocol opgesteld, waarin alle maatregelen die genomen zijn, staan beschreven. Het protocol kun je hier terugvinden.

Natuurlijk is de toekomst en de ontwikkelingen die er zullen zijn, nog onzeker. Echter zetten wij ons onverminderd in om er voor te zorgen dat we in de zomer van 2021 wederom hele mooie zomerkampen voor eenieder van jullie mogen organiseren.

Wij begrijpen dat er wellicht nog vragen zijn en hebben daarom de meest gestelde vragen hieronder voor jullie beantwoordt. Mocht je nog andere vragen hebben dan zijn wij natuurlijk graag bereid deze te beantwoorden. U kunt ons bereiken per e-mail op info@tweehek.nl, per telefoon op 0599-234541 of via het contactformulier van deze website.

Waar vind ik de laatste informatie omtrent de zomerkampen en het Coronavirus?
De laatste informatie omtrent de zomerkampen en het Coronavirus vindt u op deze pagina en zodra u een boeking heeft gemaakt ook op uw persoonlijke pagina. Inloggen op uw persoonlijke pagina doet u via de knop ‘Klant login’.

Welke maatregelen gelden er voor de zomerkampen van 2021?
Op dit moment is het nog niet duidelijk welke maatregelen er zullen gelden ten tijde van de zomerkampen in 2021. Het is wel mogelijk om het Corona-Protocol van de zomer van 2020 in te kijken. Deze vindt u hier.

Wat gebeurt er als de zomerkampen niet door mogen gaan?
Indien de zomerkampen door Tweehek-Recreatie geannuleerd dienen te worden, omwille van het Coronavirus, bieden wij een voucher aan waarmee, tot een jaar na dato, een zomerkamp geboekt kan worden. Heeft u de voucher niet gebruikt na een jaar, dan ontvangt u de reissom terug. 

Kan ik het geboekte zomerkamp zelf kosteloos annuleren?
Het is niet mogelijk om een zomerkamp kosteloos te annuleren. Bij het maken van de boeking bent u akkoord gegaan met de Algemene voorwaarden van Tweehek Jeugdvakanties. Bij een annulering hanteren wij de annuleringsvoorwaarden zoals deze staan vermeld in de Algemene voorwaarden Tweehek Jeugdvakanties. Wij adviseren onze deelnemers/ouders om een annuleringsverzekering en reisverzekering af te sluiten bij een externe partij, zoals bijv. de Europeesche.

Ik ben ouder dan 18 en wil graag op zomerkamp, kan dat?
Afgelopen zomer was het helaas niet mogelijk om als 19 en 20 jarige deel te nemen aan een zomerkamp. Zoals je op onze website kunt zien, bieden we op dit moment enkel zomerkampen aan voor de leeftijden t/m 18 jaar. Mochten er in de aanloop naar de zomer van 2021 nog versoepelingen komen die het mogelijk maken om als deelnemer ouder dan 18 deel te nemen aan één van onze zomerkampen, dan zullen we dat op onze website vermelden. Mocht je toch een boeking willen doen, zodat je niet achter het net vist wanneer er wel versoepelingen komen? Neem dan even contact met ons op.